Information

Home / Information

VARMT VÄLKOMNA TILL HADIRAJAFESTIVALEN

Hadirajafestivalen är en festival i Knivsta som anordnas i augusti varje år. Festivalen äger rum på kultförklarade Ängby Park där artister som The Yardbirds, Bill Haley, Simon and Garfunkel, Thomas Ledin, Ted Gärdestad, Gyllene Tider m.fl. en gång spelade.

Hadirajafestivalen körde sitt första år 2015 och har sedan dess gästats av följande artister: Loreen, Norlie & KKV, Miriam Bryant, Crucified Barbara, Eddie Meduza Lever, Sir Reg, Jay Smith, JTR, Mange Makers, Erik Grönwall, Cilia.

Den 20 augusti 2016 kör vi Hadirajafestivalen igen.
Klicka här för att köpa biljetter

HADIRAJAFESTIVALEN VILL GARANTERA EN TREVLIG VISTELSE TILL ALLA BESÖKARE OCH HAR DÄRFÖR INFORMATION SOM KAN VARA BRA FÖR DIG SOM BESÖKARE ATT LÄSA IGENOM.

Hadirajafestivalen är en endagsfestival och biljetter till festivalen hittar du här. I mån av plats kommer det säljas biljetter vid entrén dock till ett dyrare pris. Barnbiljetter är billigare och gäller för de som är under 13 år i sällskap med målsman. Vi rekommenderar att du som är under 13 år har hörselskydd. Öronproppar finns att köpa på festivalområdet.

Vi öppnar klockan 12.00 och har öppet till klockan 02.00.

Vi är en Hadirajafestival och serverar alkohol i våra barer inne på området. För att få köpa alkohol på området ska du vara minst 18 år och kunna visa legitimation.

All form av medtagen mat/dryck skall lämnas utanför festivalområdet. Det finns ett varierat matutbud inne på festivalområdet.

För att komma in på festivalområdet behöver du ha giltig biljett. Plankning in på festivalen är förbjuden och de som försöker ta sig in på festivalen utan giltig festivalbiljett kommer att polisanmälas.

Hadirajafestivalen ansvarar inte för om någon enskild artist ställer in och ger inte pengarna tillbaka vid retur av biljett. Vi ersätter inte heller borttappade festivalbiljetter eller ger pengarna tillbaka vid “felköp”.

Vi genomför visitering av alla besökare och väskor innan vi tillåter tillträde till festivalområdet. Om personen i fråga nekar visitering så har Hadirajafestivalen rätten att neka besökaren tillträde till festivalen. Detta p.g.a av säkerhetsskäl.

Vapen, droger, glasflaskor och andra föremål som bryter mot svensk lag är givetvis inte tillåtet och kommer att leda till nekat inträde, och i värsta fall polisanmälning.

Lämna paraply hemma vid eventuellt regn då det kan skymma sikten för andra besökare. Vi föredrar att du istället tar med dig regnponcho / regnjacka. Regnponcho finns även att köpa på festivalområdet.

Inga djur är tillåtna inne på området. Detta är för djurens säkerhet.

Systemkameror är inte tillåtna. Detta är av rättighetsskäl och att blixtar kan störa.

Hadirajafestivalen ligger i anslutning till bostadsområden. Vi ber er därför att visa våra grannar respekt och hålla området utanför festivalen lugnt och städat.

Fri parkering finns tillgänglig för dig som kör bil men vi har inga parkeringsvakter och tar inget ansvar för att det finns lediga parkeringsplatser.

Vi är stolta över våra partners och tackar för deras stöd till festivalen!

Kontakta oss

Skicka gärna ett mail med din fråga!